cat-boss

We brengen niet steeds enkel het goede nieuws..maar ook het slechte.. Op 23.06.2011 is onze lieve en bijzondere vriend Boss British Knights overleden aan een acuut nierfalen.

Met erg veel verdriet melden we iedereen deze intrieste boodschap. We kunnen het niet begrijpen maar ook niet plaatsen. De zitplaatsen in deze wereld zijn blijkbaar beperkt.. Want Boss mocht niet bij ons blijven.

Deze boodschap is bestemd voor de adoptieouders die de gelukkige eigenaar zijn van een kitten van deze supervent.

Een acuut nierfalen is iets wat u of mij alle dagen kan overkomen, geen erfelijke ziekte.. geen aangeboren kwaal. Alleen onze Boss die er niet meer is.. mensen die graag ons verhaal ombouwen tot een ander drama.

Wees vrij deze keuze te nemen, de verstandige onder ons zullen immers beter weten. Mijn adoptieouders weten beter.

Vele gewaardeerde collega fokkers weten beter!

Boss was mijn grote voorbeeld in hoe een Brit hoort te zijn!

Hij was niet alleen heel erg lief, sociaal en bijzonder, hij was ook keimooi met zijn prachtige ogen, zijn supervacht. Zijn keidikke staart. Ik dank Vladimir van Cattery British Knights dat hij me destijds het vertrouwen gaf om voor zijn lieveling te zorgen.

De tranen van deze man bij zijn afscheid vergeet ik nooit.

Iedere dag weer maakte Boss onze dag goed. Iedere dag maakte hij onze dag tot een mooie dag. Ik was zoo trots om mijn lieve vent! Het afscheid doet vreselijk pijn.

Waarom mocht hij niet blijven? Wat had ik meer kunnen doen? Was er iets dat ik had kunnen doen?

Vele vragen zonder antwoord. Dat we intens veel van hem houden is het enige feit dat we op dit moment nog kennen.

Samen met dit intrieste nieuws is er nog een lichtpuntje te bespeuren, onze Sunrise zal als alles goed mag verlopen kleine Bossekes op de wereld zetten.

Het kontrast is groot...het nieuws triest en leuk tegelijk... we durven niet blij zijn...we durven niet hopen.

Laat de natuur ons schenken wat ze ons wilt schenken.

In een ding durf ik geloven: ik weet dat Boss nu in de hemel de beste catssitter ter wereld heeft. Lieve vriendin van me,lieve collega fokker, lieve Leonie Romijn geef hem een mega knuffel van ons.

 

Ik mis jullie...