Zidane von den Gremlins

zidane poot1

Zidane von den Gremlins heeft zich pijlsnel een weg gebaand in een rechtstreekse richting naar ons hart! Je kan hem vergelijken met eenrichtingsverkeer, omkeren is onmogelijk! Van het eerste moment dat we hem zagen wisten we het! BAM Hij is het! Zolang gezocht en uiteindelijk gevonden.... Onze superlieve Zidane komt van Claudia Auerbach uit het mooie Löhne. Zijn papa is Mexx von Dumbledore en zijn mama is Irma La Douce of Tommy's Townhouse. Nadat hij in onze cattery bij de poezen en de yougsters: Ella Fleur, Jade en Faith kon opgroeien tot een echte kapoen, mocht hij voor het echte "werk" de katers vervoegen en hen daar met zijn fratsen en grollen amuseren. Zidane zijn perfect geplaatste oortjes zijn wel wat selectief in hun gehoor :) Zijn motto is: Blik op oneindig en 'Immer gerade aus' . 

Geboortedatum: 30/07/2016

Bijzonderheid: Ik ben genetisch zuiver korthaar .

Hobby's: komen fletsen, vers vlees eet ik dolgraag! Verder ben ik iedereens vriend en bemiddelaar. Zorgen dat de senioren zich goed voelen hoort ook bij mijn takenpakket :) .

Algemene dekkingsvoorwaarden klik hier

Stamboom: klik hier

Foto's: klik hier

Bloedgroep: B

Getest: Jaarlijks op Fiv (kattenaids), Felv (leucose) , HCM via echo (erfelijke hartziekte) en uiteraard op PKD via dna (erfelijke nierziekte)

                 Hcm getest op      16.06.17

                 Hcm getest op      04.06.18

                 Hcm getest op      12.04.19

                 Hcm getest op      29.05.20

                 Hcm getest op      08.04.21

                 Hcm getest op      07.04.22

Geënt: Jaarlijks tegen kattenziekte en niesziekte.

ALLE officiële documenten aanwezig in de cattery en inkijkbaar!